Koffieconcerten

De eerder aangekondigde kerkdienst op Hemelvaartsdag vanuit Harfsen voor de gemeenten van Harfsen, Almen, Gorssel/Epse en Eefde gaat niet door, zo vernamen wij. Wij verwijzen u naar de kerkdienst vanuit de Walburgiskerk in Zutphen. Aanvang 10 uur. Voorganger ds. R. Heins. De dienst is via internet te volgen. Ga naar de website youtube.com Typ daarna in: Protestantse gemeente Zutphen en klik daarna op het ronde logo van de kerkelijke gemeente. Ook is de dienst te beluisteren via kerkomroep.nl (Het bezoeken van het kerkgebouw is niet mogelijk)
    Op 4 maart j.l. hebben de Protestantse Gemeenten van Eefde en Gorssel/Epse een co├Ârdinatieteam ge├»nstalleerd. Dat gebeurde online door de beide voorzitters van de kerkenraden.

In de maanden september t/m juni wordt elke 2e zondag van de maand, aansluitend aan het koffiedrinken na de kerkdienst een koffieconcert gegeven.

In 1999 is de organisatie van koffieconcerten gestart om de renovatie van het orgel te realiseren. Inmiddels is de renovatie klaar, maar de koffieconcerten gaan door want deze worden alom gewaardeerd. De toegang tot het concert is gratis. Aan de uitgang wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de kosten.