Koffieconcerten

Almense kerk

De Kerkenraden van Eefde en Gorssel /Epse hebben besloten een verkenning te gaan naar de toekomst en samenwerking. Op 7 oktober vond de start plaats met een kerkdienst in de drie dorpen en gemeentegesprekken na afloop. Bij die gelegenheid is een filmpje vertoond en vond een interview plaats met Gerben Algra (voorzitter van de stuurgroep) voor radio stedendriehoek.

19-05-2019 09:42
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 19-05-2019 09:42 Tijdsduur: 193 minuten

In de maanden september t/m juni wordt elke 2e zondag van de maand, aansluitend aan het koffiedrinken na de kerkdienst een koffieconcert gegeven.

In 1999 is de organisatie van koffieconcerten gestart om de renovatie van het orgel te realiseren. Inmiddels is de renovatie klaar, maar de koffieconcerten gaan door want deze worden alom gewaardeerd. De toegang tot het concert is gratis. Aan de uitgang wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de kosten.