Koffieconcerten

N.B. Themamiddag De Schoonheid van de muziek met Nico Jansen uitgesteld De 3e themamiddag in het Drieluik: De schoonheid van de muziek die voor woensdag 15 januari a.s. stond vastgesteld kan géen doorgang vinden. Nico Jansen zal op een later tijdstip deze themamiddag verzorgen, vermoedelijk in maart of april. U krijgt daar bericht van.

26-01-2020 11:27
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 26-01-2020 11:27 Tijdsduur: 29 minuten

In de maanden september t/m juni wordt elke 2e zondag van de maand, aansluitend aan het koffiedrinken na de kerkdienst een koffieconcert gegeven.

In 1999 is de organisatie van koffieconcerten gestart om de renovatie van het orgel te realiseren. Inmiddels is de renovatie klaar, maar de koffieconcerten gaan door want deze worden alom gewaardeerd. De toegang tot het concert is gratis. Aan de uitgang wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de kosten.