Koffieconcerten

Protestantse kerk in Gorssel

In deze moeilijke tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om bij u op huisbezoek te komen. Daarom gebruiken wij, ds. Hannie van Boggelen, Rita Simonis en Ko van Raamsdonk, zoveel mogelijk de telefoon om te vragen hoe het met u gaat. Helaas kennen wij maar van een beperkt aantal gemeenteleden het telefoonnummer. Als u door één van ons gebeld wilt worden geef dan even uw telefoonnummer door. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
    Witte Donderdag 9 april, 19.30 uur. Gezamenlijke dienst Gorssel/Epse en Eefde vanuit Gorssel; ds. D. Bargerbos

05-04-2020 10:03
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 05-04-2020 10:03 Tijdsduur: 63 minuten

In de maanden september t/m juni wordt elke 2e zondag van de maand, aansluitend aan het koffiedrinken na de kerkdienst een koffieconcert gegeven.

In 1999 is de organisatie van koffieconcerten gestart om de renovatie van het orgel te realiseren. Inmiddels is de renovatie klaar, maar de koffieconcerten gaan door want deze worden alom gewaardeerd. De toegang tot het concert is gratis. Aan de uitgang wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de kosten.