Ontmoeting en inspiratie

De eerder aangekondigde kerkdienst op Hemelvaartsdag vanuit Harfsen voor de gemeenten van Harfsen, Almen, Gorssel/Epse en Eefde gaat niet door, zo vernamen wij. Wij verwijzen u naar de kerkdienst vanuit de Walburgiskerk in Zutphen. Aanvang 10 uur. Voorganger ds. R. Heins. De dienst is via internet te volgen. Ga naar de website youtube.com Typ daarna in: Protestantse gemeente Zutphen en klik daarna op het ronde logo van de kerkelijke gemeente. Ook is de dienst te beluisteren via kerkomroep.nl (Het bezoeken van het kerkgebouw is niet mogelijk)
    Op 4 maart j.l. hebben de Protestantse Gemeenten van Eefde en Gorssel/Epse een co├Ârdinatieteam ge├»nstalleerd. Dat gebeurde online door de beide voorzitters van de kerkenraden.

Een aanbod van de Protestantse Gemeenten Almen-Eefde-Gorssel/Epse-Harfsen.

De losse avonden staan hieronder op datum.
Daarna volgt het aanbod van kringen per plaats.
Bij alle activiteiten zijn inwoners van alle dorpen welkom.

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.