Almense kerk

De Kerkenraden van Eefde en Gorssel /Epse hebben besloten een verkenning te gaan naar de toekomst en samenwerking. Op 7 oktober vond de start plaats met een kerkdienst in de drie dorpen en gemeentegesprekken na afloop. Bij die gelegenheid is een filmpje vertoond en vond een interview plaats met Gerben Algra (voorzitter van de stuurgroep) voor radio stedendriehoek.

19-05-2019 09:42
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 19-05-2019 09:42 Tijdsduur: 193 minuten

Deze taakgroep heeft momenteel geen directe medewerkers. Het werk wordt door het moderamen en de verschillende andere taakgroepen uitgevoerd. Tot de taken van de taakgroep behoren:

Kerkbrief

De wekelijkse Kerkbrief is de meest gebruikte en snelle actuele communicatievorm voor de mensen die in de kerk komen.

Kerkvenster

Kerkvenster is de manier waarmee de gemeenteleden onderling communiceren. De redactie werkt zelfstandig binnen het redactiestatuut. Het blad wordt elke maand in eigen beheer geproduceerd en gedistribueerd onder alle gemeenteleden.

Website

De website is het visitekaartje van de gemeente voor mensen van buiten. Dat zijn voor een deel ook Eefdenaren. Het doel van de website is gemakkelijk toegankelijkheid te bieden tot alle vaste en variabele informatie rond de gemeente.

Huis-aan-huis bladen

De schrijvende pers heeft een groter bereik dan de media die de kerk gebruikt. De huis-aan-huis bladen, vooral De Gids zijn voor ons kerkelijk nieuws belangrijk.

Nieuwe Media

De nieuwe media spelen in de moderne communicatie een grote rol, maar binnen de gemeente geven we geen prioriteit aan communicatie via nieuwe media.