Uitnodiging Onze gemeenten Eefde en Gorssel/Epse willen het komende seizoen onderzoeken hoe zij een vitale en toekomstbestendige kerk in beide dorpen kunnen zijn en blijven. Een plek van inspiratie en ontmoeting voor zowel leden als niet-leden. En daar hebben wij u bij nodig!
    Die Ik Ben - Inspiratietheater Kirsten Benschop brengt inspiratietheater op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit. Theater over het leven zelf. Grote onderwerpen weet ze klein te maken en brengt ze in haar voorstellingen voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt, inspireert en in beweging brengt. Muzikale begeleiding: Derk Groen

25-09-2018 17:04
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 25-09-2018 17:04 Tijdsduur: 252 minuten

Deze taakgroep heeft momenteel geen directe medewerkers. Het werk wordt door het moderamen en de verschillende andere taakgroepen uitgevoerd. Tot de taken van de taakgroep behoren:

Kerkbrief

De wekelijkse Kerkbrief is de meest gebruikte en snelle actuele communicatievorm voor de mensen die in de kerk komen.

Kerkvenster

Kerkvenster is de manier waarmee de gemeenteleden onderling communiceren. De redactie werkt zelfstandig binnen het redactiestatuut. Het blad wordt elke maand in eigen beheer geproduceerd en gedistribueerd onder alle gemeenteleden.

Website

De website is het visitekaartje van de gemeente voor mensen van buiten. Dat zijn voor een deel ook Eefdenaren. Het doel van de website is gemakkelijk toegankelijkheid te bieden tot alle vaste en variabele informatie rond de gemeente.

Huis-aan-huis bladen

De schrijvende pers heeft een groter bereik dan de media die de kerk gebruikt. De huis-aan-huis bladen, vooral De Gids zijn voor ons kerkelijk nieuws belangrijk.

Nieuwe Media

De nieuwe media spelen in de moderne communicatie een grote rol, maar binnen de gemeente geven we geen prioriteit aan communicatie via nieuwe media.