Protestantse kerk in Gorssel

In deze moeilijke tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om bij u op huisbezoek te komen. Daarom gebruiken wij, ds. Hannie van Boggelen, Rita Simonis en Ko van Raamsdonk, zoveel mogelijk de telefoon om te vragen hoe het met u gaat. Helaas kennen wij maar van een beperkt aantal gemeenteleden het telefoonnummer. Als u door één van ons gebeld wilt worden geef dan even uw telefoonnummer door. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
    Witte Donderdag 9 april, 19.30 uur. Gezamenlijke dienst Gorssel/Epse en Eefde vanuit Gorssel; ds. D. Bargerbos

05-04-2020 10:03
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 05-04-2020 10:03 Tijdsduur: 63 minuten

Deze taakgroep heeft momenteel geen directe medewerkers. Het werk wordt door het moderamen en de verschillende andere taakgroepen uitgevoerd. Tot de taken van de taakgroep behoren:

Kerkbrief

De wekelijkse Kerkbrief is de meest gebruikte en snelle actuele communicatievorm voor de mensen die in de kerk komen.

Kerkvenster

Kerkvenster is de manier waarmee de gemeenteleden onderling communiceren. De redactie werkt zelfstandig binnen het redactiestatuut. Het blad wordt elke maand in eigen beheer geproduceerd en gedistribueerd onder alle gemeenteleden.

Website

De website is het visitekaartje van de gemeente voor mensen van buiten. Dat zijn voor een deel ook Eefdenaren. Het doel van de website is gemakkelijk toegankelijkheid te bieden tot alle vaste en variabele informatie rond de gemeente.

Huis-aan-huis bladen

De schrijvende pers heeft een groter bereik dan de media die de kerk gebruikt. De huis-aan-huis bladen, vooral De Gids zijn voor ons kerkelijk nieuws belangrijk.

Nieuwe Media

De nieuwe media spelen in de moderne communicatie een grote rol, maar binnen de gemeente geven we geen prioriteit aan communicatie via nieuwe media.