Ophaaldienst

Uitnodiging Onze gemeenten Eefde en Gorssel/Epse willen het komende seizoen onderzoeken hoe zij een vitale en toekomstbestendige kerk in beide dorpen kunnen zijn en blijven. Een plek van inspiratie en ontmoeting voor zowel leden als niet-leden. En daar hebben wij u bij nodig!
    Die Ik Ben - Inspiratietheater Kirsten Benschop brengt inspiratietheater op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit. Theater over het leven zelf. Grote onderwerpen weet ze klein te maken en brengt ze in haar voorstellingen voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt, inspireert en in beweging brengt. Muzikale begeleiding: Derk Groen

25-09-2018 17:04
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 25-09-2018 17:04 Tijdsduur: 252 minuten

Ophaaldienst

Bent u slecht ter been of anderszins en wilt u toch de eredienst bijwonen: iedere zondag is er auto-ophaaldienst. Als u daarvan gebruik wilt maken, dan graag bellen voor zaterdag naar de chauffeur van dienst. Hun contactgegevens staan in Kerkvenster.