Onze plannen

Almense kerk

De Kerkenraden van Eefde en Gorssel /Epse hebben besloten een verkenning te gaan naar de toekomst en samenwerking. Op 7 oktober vond de start plaats met een kerkdienst in de drie dorpen en gemeentegesprekken na afloop. Bij die gelegenheid is een filmpje vertoond en vond een interview plaats met Gerben Algra (voorzitter van de stuurgroep) voor radio stedendriehoek.

19-05-2019 09:42
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 19-05-2019 09:42 Tijdsduur: 193 minuten

De inhoud van ons beleidsplan staan in een pdf-bestand en de presentatie van de taakgroepen staat in een Powerpoint bestand. Om dit te kunnen lezen moet het pdf-programma op uw computer staan. Staat het er niet dan kunt u dat gratis downloaden.