Interkerkelijke Stichting Bijzondere Noden (ISBN)

Uitnodiging Onze gemeenten Eefde en Gorssel/Epse willen het komende seizoen onderzoeken hoe zij een vitale en toekomstbestendige kerk in beide dorpen kunnen zijn en blijven. Een plek van inspiratie en ontmoeting voor zowel leden als niet-leden. En daar hebben wij u bij nodig!
    Die Ik Ben - Inspiratietheater Kirsten Benschop brengt inspiratietheater op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit. Theater over het leven zelf. Grote onderwerpen weet ze klein te maken en brengt ze in haar voorstellingen voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt, inspireert en in beweging brengt. Muzikale begeleiding: Derk Groen

25-09-2018 17:04
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 25-09-2018 17:04 Tijdsduur: 252 minuten

Om diverse redenen (o.a. privacy van gemeenteleden) is voor de praktische uitvoering van de 'armenzorg' al jaren geleden door enkele gemeenten in de (voormalige) gemeente Gorssel de Interkerkelijke Stichting Bijzondere Noden opgericht.

Deze stichting ondersteunt bij schuldsanering, verstrekt kortlopende leningen en springt bij in geval van acute financiële problemen bij mensen, die buiten de reguliere regelingen of voorzieningen vallen. De stichting onderhoudt contacten met de burgerlijke gemeente en met het maatschappelijk werk. Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door diakenen van de deelnemende kerken.

U kunt contact opnemen met ISBN via