zeer geslaagde rommelmarkt

Op 23 april j.l. was er s 'morgens om 10 uur een zeer grote groep enthousiaste kopers die bijna letterlijk de kerk binnenstormde.
Bijna een uur lang was het dringen geblazen om iets te kunnen zien van de zeer vele spullen die door een grote groep vrijwilligers in de kerk was samen gebracht .
De mensen achter de kramen, meer dan 70!! hadden hun handen vol om alles in goede banen te leiden. Op 2 kleine buitjes na was het ook nog eens prachtig weer. Niet erg warm maar de zon maakte veel goed. Nadat om 14.00 uur de deuren gesloten werden,werd met vereende krachten alles weer omgetoverd tot een nette kerkzaal met plein.
Onder het genot van een drankje en een hapje kregen we te horen wat de opbrengst was: ruim € 7100,00 !!!!!
De rommelmarkt commissie, bestaande uit Piet en Greet Tollenaar, Ep van Zeijts, Ben Wagenvoort, Adri Kloosterboer en Carla Brouwer danken iedereen voor de enorme inzet.

« Terug naar het album overzicht