Huldiging familie Poelert

STOP DE PERS - NAGEKOMEN BERICHT
Koninklijke onderscheiding voor ‘Super Klusjesman’ en echtgenote

Op vrijdag 24 april werden Gerrit en Rikie Poelert naar het gemeentehuis in Lochem gelokt. Tot hun verbazing werden ze daar door burgemeester van 't Erve gehuldigd met een Koninklijke Onderscheiding. Gerrit kreeg de versierselen behorend bij Lid in de Orde van Oranje Nassau, Rikie die behorend bij Lid in de Orde van Oranje Nassau,  o.a. voor het vele werk dat zij al vele jaren voor de kerk doen en gedaan hebben. Het is hier nog nooit voorgekomen dat van een echtpaar beiden tegelijk een lintje kregen en de verrassing was dan ook dubbel zo groot.
Waar zouden wij als kerk zijn als zij niet altijd klaar stonden wanneer er iets getimmerd, gerepareerd, gemaakt moest worden? Al meer dan 40 jaar zorgt Gerrit er voor dat bij hoogtijdagen de vlag wappert op de toren van onze Ontmoetings kerk. De kerkrentmeesters zijn dan ook uiterst tevreden dat mede hun inspanningen om het echtpaar voor te dragen voor een onderscheiding zijn geslaagd.
Ook namens de hele kerkgemeenschap: van harte gefeliciteerd!
       Evert Brouwer
       voorzitter College van Kerkrentmeesters

« Terug naar het album overzicht