Welkom bij de kerkdienst! (voor online: klik hierboven op de foto van de kerkzaal)

Zondag 1 augustus: 10 uur. Gezamenlijke dienst met Gorssel-Epse in de kerk in Gorssel. Voorganger dr. M.Th. Hilhorst uit Almen. U moet zich van te voren aanmelden via een e-mailbericht naar kostergorssel@gmail.com v贸贸r vrijdag 12 uur. Er is deze week geen kerkbrief. De liturgie wordt geprojecteerd. De dienst wordt ook online uitgezonden.

Komende zondag, 1 augustus, houden we een viering in een gezamenlijke dienst met Gorssel/Epse, in de kerk van Gorssel,  om 10.00 uur.

Als u daar bij wilt zijn, kunt u zich daarvoor deze week opgeven bij de koster Bernard van Dijk via een e-mailbericht naar kostergorssel@gmail.com, vóór vrijdag 12 uur. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, gaat de toewijzing op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wenst u vervoer, bel dan voor de autorijdienst Ab Aalderink, zie Kerkvenster.

Bij binnenkomst wordt u geregistreerd. U hoeft geen mondkapje te dragen en er wordt gezongen. De Orde van Dienst en de liederen worden op een scherm geprojecteerd, er is geen kerkbrief.

U kunt de dienst thuis of vanaf uw vakantieadres live (of op een later tijdstip) volgen: Om verbinding te maken met de kerk:   klik hier!    Of ga naar www.kerkdienstgemist.nl

Bij een kerkdienst vanuit de kerk in Gorssel wordt u automatisch doorgeschakeld

Geplaatst op 27-07-2021