De kerk in coronatijd

De kerkdiensten gaan door vanuit de Ontmoetingskerk. Sinds maart waren ze alleen te volgen via internet. Vanaf zondag 30 augustus kunt u weer de kerkdiensten bezoeken!  We volgen uiteraard de geldende Coronaregels die ook voor de kerk(dienst) zijn uitgewerk. Alles op 1,5 meter, niet samen zingen, en geen koffie na de dienst.  Meer informatie vindt u elders op deze website in het Kerkvenster van september (protocol en gebruiksplan). Altijd geldt: hebt u klachten die op Corona kunnen duiden, blijf dan thuis!

U kunt ook de kerkdienst ’s zondags om 10.00 uur via internet volgen op uw tv, computer, laptop, Ipad of smartphone of op elk gewenst ogenblik later terugkijken. Dit kan via kerkdienst gemist,  https://kerkdienstgemist.nl, klik aan Gelderland en Eefde. Of via de website van de kerk  www.ontmoetingskerk-eefde.nl

Bij de kerkdienst hoort de zondagse kerkbrief. Daarop staan de orde van dienst van die zondag, alle liederen en andere berichten, o.a. over de collecten. De kerkbrief kunt u ook vinden op de website van de kerk.

Iedere dorpsgenoot kan altijd rekenen op steun door het gebed van de kerk. Voor elke zondag kan voorbede gevraagd worden, via de brievenbus aan de kant van de tuin.

Intussen werken we aan gebruiksplannen voor gebruik van de ruimten voor andere activiteiten, met inachtneming van de landelijke richtlijnen.

Pastorale gesprekken met de ouderlingen en ds. Hannie van Boggelen gaan zoveel mogelijk via de telefoon. U kunt dit aanvragen bij het meldpunt.:

Ko van Raamsdonktel, tel. 513637

Rita Simonis, tel. 474393

ds. Hannie van Boggelen, tel 06-25044095

De diaconie heeft besloten dat we ons voor praktische hulpvragen aansluiten bij de landelijke actie www.nietalleen.nl. Als u hulp nodig heeft kunt u bellen met 0800-1322. Dan wordt iemand in de buurt gezocht die wil en kan helpen. U kunt zich ook opgeven om te helpen via

We hebben bizarre tijden achter de rug. Maar het gevaar is nog niet geweken, daarom roepen we elkaar toe: Houd vol! Heb lief! We blijven kaarsen branden en bidden voor allen die het zwaar hebben, in hun werk, in hun angst, in hun verdriet, in hun eenzaamheid.  We willen in contact met u blijven, blijf in contact met ons. Laten we elkaar tot steun zijn.

Namens de kerkenraad,

Trix Drewes (voorzitter)