UA-160702654-1

Thuis de kerkdienst volgen! Kerkdiensten gaan door via internet

 • Agenda

  apr
  8
  Begint om 19:00
  Ontmoetingskerk Eefde
  apr
  9
  Begint om 19:30
  Protestantse kerk in Gorssel
 • Laatste nieuws

  In deze moeilijke tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om bij u op huisbezoek te komen. Daarom gebruiken wij, ds. Hannie van Boggelen, Rita Simonis en Ko van Raamsdonk, zoveel mogelijk de telefoon om te vragen hoe het met u gaat. Helaas kennen wij maar van een beperkt aantal gemeenteleden het telefoonnummer. Als u door één van ons gebeld wilt worden geef dan even uw telefoonnummer door. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
  Witte Donderdag 9 april, 19.30 uur. Gezamenlijke dienst Gorssel/Epse en Eefde vanuit Gorssel; ds. D. Bargerbos
 • Laatste preek

  apr
  05
  05-04-2020 10:03
  Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 05-04-2020 10:03 Tijdsduur: 63 minuten

Witte Donderdag 9 april, 19.30 uur. Gezamenlijke dienst Gorssel/Epse en Eefde vanuit Gorssel; ds. D. Bargerbos

Let op: om verbinding te maken met de kerk in Gorssel klik op:   https://kerkdienstgemist.nl/stations/1490-Protestantse-Gemeente-Gorssel-Epse

 

_________________________

In verband met het Corona virus zijn samenkomsten verboden, vooralsnog tot 28 april. Hoewel kerkdiensten met maximaal 30 personen zijn toegestaan, kiezen wij ervoor geen gewone kerkdiensten te houden en tot 1 juni zoveel mogelijk over te gaan naar kerkdiensten via internet. Daarmee volgen wij de landelijke richtlijn van de PKN. 

Juist in deze tijd is het van belang dat we met elkaar verbonden blijven. Daarom willen wij de komende periode vanuit de Ontmoetingskerk kerkdiensten uitzenden via internet. Het zijn dus aangepaste diensten zonder kerkbezoekers, die u thuis live kunt volgen op:   https://kerkdienstgemist.nl/stations/1477-Ontmoetingskerk-Eefde. Klik de voorgaande zin aan!

Gezamenlijke diensten vanuit de kerk in Gorssel kunt u volgen op:  https://kerkdienstgemist.nl/stations/1490-Protestantse-Gemeente-Gorssel-Epse

 

Voor diensten vanuit Eefde

klik hier!

 

Geplaatst op 06-04-2020