Welkom bij de kerkdienst on line! (klik hierboven op de foto van de kerkzaal)

Zondag 24 januari, 10.00 uur. 3e zondag na Epifanie. Voorganger: ds. J. Kool uit Vorden. (Het bezoeken van het kerkgebouw is niet mogelijk)

U kunt de dienst thuis of vanaf uw vakantieadres live (of op een later tijdstip) volgen: Om verbinding te maken met de kerk :   klik hier!

of ga naar de website van "kerkdienst gemist".

_________________________

Zolang de landelijke maatregelen niet worden versoepeld zijn de kerkdiensten alleen via internet te bezoeken. Er is dus geen kerkbezoek in het kerkgebouw mogelijk. Hoewel volgens de regels maximaal 30 personen zijn toegestaan, kiezen wij ervoor om helemaal on line te gaan en niet de grenzen van de regels op te zoeken. Wij willen maximaal bijdragen aan het voorkómen van coronabesmettingen. Wij volgen hiermee het landelijke voorkeursadvies van de Protestantse Kerk Nederland en willen solidair zijn met alle mensen in het dorp die door de maatregelen bijeenkomsten en activiteiten moeten missen omdat ze verboden zijn of dringend worden ontraden.

U kunt, net zoals de afgelopen tijd, de dienst via www.kerkdienstgemist.nl digitaal volgen. Via deze website www.ontmoetingskerk-eefde.nl kunt u de wekelijkse kerkbrief vinden met de orde van dienst.

Met ieders begrip en medewerking hopen we de komende tijd zo goede diensten met elkaar te hebben. We hopen en bidden dat deze moeilijke periode weer spoedig voorbij zal zijn.

12-01-2021

Geplaatst op 17-01-2021