Welkom bij de kerkdienst online! (klik hierboven op de foto van de kerkzaal)

Donderdag 1 april, Witte Donderdag, 19.30 uur vanuit de Ontmoetingskerk / Vrijdag 2 april, Goede Vrijdag, 19.30 uur vanuit de kerk in Gorssel / Zaterdag 3 april, 20.30 uur Paaswake vanuit de kerk in Gorssel. Voorgangers dr. M. de Vries-Schot en ds. H. van Boggelen (Het bezoeken van het kerkgebouw is niet mogelijk)

U kunt de dienst thuis of vanaf uw vakantieadres live (of op een later tijdstip) volgen: Om verbinding te maken met de kerk :   klik hier!

of ga naar de website van "kerkdienst gemist".

_________________________

De kerkdiensten zijn alleen via internet te bezoeken. Er is dus geen kerkbezoek in het kerkgebouw mogelijk. Hoewel volgens de regels maximaal 30 personen zijn toegestaan, kiezen wij ervoor om helemaal on line te gaan en niet de grenzen van de regels op te zoeken. Ook wordt voorlopig in de online kerkdiensten niet gezongen. Wij willen maximaal bijdragen aan het voorkómen van coronabesmettingen.

U kunt, net zoals de afgelopen tijd, de dienst via www.kerkdienstgemist.nl digitaal volgen. Via deze website www.ontmoetingskerk-eefde.nl kunt u de wekelijkse kerkbrief vinden met de orde van dienst.

Met ieders begrip en medewerking hopen we de komende tijd zo goede diensten met elkaar te hebben. We hopen en bidden dat deze moeilijke periode weer spoedig voorbij zal zijn.

3-3-2021

Geplaatst op 30-03-2021