Welkom bij de kerkdienst on line!

Voor wie mogen wij een kaarsje aansteken? De Ontmoetingskerk in Eefde biedt op zaterdagavond 31 oktober vanaf 19.00 uur de gelegenheid om namens u een kaarsje aan te steken ter nagedachtenis van overleden gemeenteleden en dorpsgenoten.
    Zondag 1 november: 10.00 uur. Gedachtenis overledenen. Voorganger: ds. D. van Doorn, Eefde. (Het bezoeken van het kerkgebouw is niet mogelijk)

jul
    05-07-2020 09:40
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 05-07-2020 09:40 Tijdsduur: 67 minuten

U kunt de dienst thuis of vanaf uw vakantieadres live (of op een later tijdstip) volgen: Om verbinding te maken met de kerk :   klik hier!

of ga naar de website van "kerkdienst gemist".

_________________________

Tot en met zondag 15 november zijn de kerkdiensten alleen via internet te bezoeken. Er is dus geen kerkbezoek in het kerkgebouw mogelijk. Hoewel volgens de regels die sinds 14 oktober gelden maximaal  30 personen zijn toegestaan, kiezen wij ervoor om helemaal on line te gaan en niet de grenzen van de regels op te zoeken. Wij willen maximaal bijdragen aan het voorkómen van coronabesmettingen. Wij volgen hiermee het landelijke voorkeursadvies van de Protestantse Kerk Nederland en willen solidair zijn met alle mensen in het dorp die door de maatregelen bijeenkomsten en activiteiten moeten missen omdat ze verboden zijn of dringend worden ontraden.

U kunt, net zoals de afgelopen tijd, de dienst via www.kerkdienstgemist.nl digitaal volgen. Via deze website www.ontmoetingskerk-eefde.nl kunt u de wekelijkse kerkbrief vinden met de orde van dienst.

Met ieders begrip en medewerking hopen we de komende tijd zo goede diensten met elkaar te hebben. We hopen en bidden dat deze moeilijke periode weer spoedig voorbij zal zijn.

15-10-2020

Geplaatst op 25-10-2020