Eindrapport Toekomstverkenning overhandigd aan de kerkenraden

feb

N.B. Themamiddag De Schoonheid van de muziek met Nico Jansen uitgesteld De 3e themamiddag in het Drieluik: De schoonheid van de muziek die voor woensdag 15 januari a.s. stond vastgesteld kan gƩen doorgang vinden. Nico Jansen zal op een later tijdstip deze themamiddag verzorgen, vermoedelijk in maart of april. U krijgt daar bericht van.

feb
    16-02-2020 09:32
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 16-02-2020 09:32 Tijdsduur: 100 minuten

DeĀ  Protestantse Gemeenten van Eefde en Gorssel/Epse hebben het afgelopen jaar een verkenning gedaan naar de toekomst van de kerk en hun samenwerking. Het centrale thema is: de kerk als plaats van Ontmoeting en Inspiratie.

Op 31 oktober heeft de stuurgroep het eindrapport overhandigd aan de beide kerkenraden.

Het rapport is onderwerp van gesprek op de gemeenteavond op 14 november.

complete eindrapport in pdf

Geplaatst op 04-11-2019