Eindrapport Toekomstverkenning overhandigd aan de kerkenraden

Protestantse kerk in Gorssel

In deze moeilijke tijd van de coronacrisis is het niet mogelijk om bij u op huisbezoek te komen. Daarom gebruiken wij, ds. Hannie van Boggelen, Rita Simonis en Ko van Raamsdonk, zoveel mogelijk de telefoon om te vragen hoe het met u gaat. Helaas kennen wij maar van een beperkt aantal gemeenteleden het telefoonnummer. Als u door één van ons gebeld wilt worden geef dan even uw telefoonnummer door. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
    Witte Donderdag 9 april, 19.30 uur. Gezamenlijke dienst Gorssel/Epse en Eefde vanuit Gorssel; ds. D. Bargerbos

05-04-2020 10:03
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 05-04-2020 10:03 Tijdsduur: 63 minuten

De  Protestantse Gemeenten van Eefde en Gorssel/Epse hebben het afgelopen jaar een verkenning gedaan naar de toekomst van de kerk en hun samenwerking. Het centrale thema is: de kerk als plaats van Ontmoeting en Inspiratie.

Op 31 oktober heeft de stuurgroep het eindrapport overhandigd aan de beide kerkenraden.

Het rapport is onderwerp van gesprek op de gemeenteavond op 14 november.

complete eindrapport in pdf

Geplaatst op 04-11-2019