Op weg naar Kerst.

De Kerkenraden van Eefde en Gorssel /Epse hebben besloten een verkenning te gaan naar de toekomst en samenwerking. Op 7 oktober vond de start plaats met een kerkdienst in de drie dorpen en gemeentegesprekken na afloop. Bij die gelegenheid is een filmpje vertoond en vond een interview plaats met Gerben Algra (voorzitter van de stuurgroep) voor radio stedendriehoek.

20-01-2019 09:42
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 20-01-2019 09:42 Tijdsduur: 117 minuten

Op woensdag 12 december is het weer tijd om samen met de kinderen de Kerststal bij de kerk op te bouwen en gezellig te knutselen..

Samen met een aantal enthousiaste gemeenteleden organiseert de taakgroep Kerk & Samenleving weer een gezellige middag in en om de Ontmoetingskerk..

Naast het plaatsen van de Kerststal en de Kerstboom zijn er er natuurlijk activiteiten voor de jongeren onder ons.

Gezien het succes van de vorige jaren ligt ook dit jaar de nadruk op het ‘Kerst-knutselen’ (tekeningen maken en/of kleuren en kerststukjes maken) onder het genot van wat versnaperingen.

Natuurlijk zijn ook de oudere jongeren van harte welkom om de kwaliteit van de versnaperingen te testen.

Dus op 12 december bent u vanaf ca. 14.15h van harte welkom om een gezellige middag in en om de kerk door te brengen.

Geplaatst op 22-11-2018