Kerstbomen Gezocht

mrt

Passiemuziek in de Ontmoetingskerk Palmzondag 14 april om 14.30 uur – De Marcus Passie in Eefde
    De Kerkenraden van Eefde en Gorssel /Epse hebben besloten een verkenning te gaan naar de toekomst en samenwerking. Op 7 oktober vond de start plaats met een kerkdienst in de drie dorpen en gemeentegesprekken na afloop. Bij die gelegenheid is een filmpje vertoond en vond een interview plaats met Gerben Algra (voorzitter van de stuurgroep) voor radio stedendriehoek.

17-03-2019 12:58
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 17-03-2019 12:58 Tijdsduur: 170 minuten

Er mag dan weliswaar nog geen sneeuw liggen en het badpak wint het nog steeds van de bontmuts, maar de kerst voorbereidingen zijn alweer begonnen. Eén van de vaste rituelen is het plaatsen van een kerstboom in en voor de kerk.

Het vinden van geschikte bomen blijft echter moeilijk en daar we vorig jaar met een oproep in het Kerkvenster ook succes hadden, leek het ons een goed idee om het dit jaar weer te doen.

Dus, heeft U een spar in de tuin die eigenlijk al te groot wordt of weet U iemand die nog grote (ca 5-10 meter) sparrenbomen kan leveren, meldt U zich dan bij ondergetekende. Dan kunnen wij kijken of we deze boom dit jaar tot Kerstboom kunnen verheffen.

Bij voorbaat onze vriendelijke dank.

Rik Rook (rikrook@telfort.nl of 06 206 37 501)

Geplaatst op 08-11-2018