Die ben ik - Inspiratietheater

16-10-2018 13:30
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 16-10-2018 13:30 Tijdsduur: 130 minuten

Die Ik Ben - Inspiratietheater Kirsten Benschop brengt inspiratietheater op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit. Theater over het leven zelf. Grote onderwerpen weet ze klein te maken en brengt ze in haar voorstellingen voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt, inspireert en in beweging brengt. Muzikale begeleiding: Derk Groen

In 'Die Ik Ben' graaft Kirsten diep naar binnen. Met de nodige (zelf)spot duikt ze in het gangenstelsel van ons menselijk brein, een labyrint waarin je snel vastloopt en waaruit ontsnappen moeilijk (b)lijkt. 'Die Ik Ben' is een confrontatie met het ‘dikke ik tijdperk’ waarin we geneigd zijn steeds grotere burchten om ons heen te bouwen en waarin ‘geluk’ een doel op zich lijkt te zijn geworden. 'Die Ik Ben' rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet veel eenvoudiger als je de realiteit zoals die zich aandient, accepteert zoals die is? En is contact niet veel wezenlijker als je je gekend weet zoals je écht bent? Door samenwerking tussen de taakgroepen van Eefde, Gorssel en Almen is het mogelijk geworden u dit bijzondere programma aan te bieden.

Datum: 25 september 2018.

Tijd: 19.30 uur.

Plaats: Ontmoetingskerk, Schurinklaan 1, Eefde