mrt

Passiemuziek in de Ontmoetingskerk Palmzondag 14 april om 14.30 uur – De Marcus Passie in Eefde
    De Kerkenraden van Eefde en Gorssel /Epse hebben besloten een verkenning te gaan naar de toekomst en samenwerking. Op 7 oktober vond de start plaats met een kerkdienst in de drie dorpen en gemeentegesprekken na afloop. Bij die gelegenheid is een filmpje vertoond en vond een interview plaats met Gerben Algra (voorzitter van de stuurgroep) voor radio stedendriehoek.

17-03-2019 12:58
    Uitzending van Eefde, Protestantse Gemeente Eefde op 17-03-2019 12:58 Tijdsduur: 170 minuten

STARTWEEKEND  ONTMOETINGSKERK  EEFDE  15 en 16 SEPTEMBER. Het kerkelijk seizoen  willen we dit jaar op zaterdag (15-9) beginnen met een gezellige markt op het Kerkplein/Triverseplein. Van 11.00-15.00 uur bent u van harte welkom.. Natuurlijk staan op zondag (16-9) de deuren van de kerk ook weer voor u open voor de startdienst. Vanaf 9.30 uur bent u welkom voor inloop met koffie en thee. De dienst begint om 10.00 uur met het thema ‘Een Goed Gesprek’.

Op zaterdag beginnen we dus om 11.00 uur met een gezellige markt op het Kerkplein/Triverseplein.

Wat is er zoal te koop:

Er is een grote voorraad boeken,een gezellige bloemenkraam met bloemen van het seizoen, delicatessen, sieraden, kleedjes en kofferbak verkoop.

De dames van de handwerkgroep van Eardrop verkopen hun laatste handgemaakte producten.

De inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten. Naast koffie met wat lekkers is er tussen de middag soep en broodjes.

Tussendoor kunt u luisteren naar muziek.

Van 11.15 - 11.45 uur is er orgelspel van Nico Jansen en van 13.45-14.15 uur gaan we zingen met Maps Adriaanse aan de piano.

Al met al een goede reden om deze markt te bezoeken.

De opbrengst is bestemd voor: ‘Stichting Hart voor kinderen’.

Deze organisatie ondersteund projecten voor kinderen in  diverse landen.   ( www.hartvoorkinderen.nl/ )

Op de markt is ook een infostand aanwezig

Voor de startdienst op zondag bent u vanaf 9.30 uur welkom voor inloop met koffie en thee.

De dienst begint om 10.00 uur met het thema ‘Een Goed Gesprek’.

Wat kunnen we gemakkelijk met elkaar communiceren via app, email en twitter.

Geen kwaad woord daarover,want het is een eenvoudige weg om contact te houden.

Het gesprek van mens tot mens of anders gezegd: face to face blijft onvervangbaar.

Hoe doen we dat dan: een goed gesprek voeren, naar elkaar luisteren en echt horen wat erin een ander omgaat?

We hopen op dat punt inspiratie op te doen in de startdienst en het thema verder uit te werken.

De muzikale ondersteuning is van Broer de Boer, orgel en Anita Berrier, dwarsfluit.

Na de dienst is er koffie met wat lekkers en kunt u wat napraten .

Iedereen is van harte welkom in deze dienst.

Geplaatst op 07-09-2018