luiden “Klokken van Hoop”

22 april 2020
19:00 tot 19:30

22 april 2020
19:00 tot 19:30
Schurinklaan 1
Eefde

Elke woensdagavond luiden door het hele land de “klokken van hoop en troost”. Ook in Eefde.

Eén van onze drie klokken, de Trooster (een toepasselijke naam) wordt geluid van 7 uur tot kwart over 7 als teken van verbondenheid, bemoediging  en troost.

Dan is ook de kerk open, van 7 uur tot half 8, voor iedereen die een moment van rust en bezinning nodig heeft. Je kunt een kaarsje aansteken, even tot jezelf komen.

We luiden de klokken …

• Als hoopvol teken dat we samen de Coronacrisis kunnen doorstaan en dat we hoopvol durven uitzien naar betere tijden voor ons allemaal.

• Als troostvol geluid voor allen die rouwen om slachtoffers van het Coronavirus en voor allen die het lastig vinden om thuis deze weken door te komen.

• En we luiden de klokken als boodschap aan alle werkers in vitale beroepen: we waarderen hun inzet en zijn dankbaar voor wat zij voor ons land betekenen. In het bijzonder denken we hierbij aan de hulpverleners die dag aan dag klaar staan om medemensen te helpen.

Schurinklaan 1
Eefde