Info-avond Jordaniëreis

19-10-2017
19:30 tot 22:00
Locatie
Ons Huis

Almen

In de meivakantie van 2018 (26 april-5 mei) hoop ik net als in 2012 met een groep mensen uit Almen en omgeving een rondreis door Jordanië te maken. Het is een prachtig, veelzijdig land, waar veel te ontdekken valt. De mensen zijn zeer gastvrij en hoewel de regio politiek onrustig is, kun je met een gerust hart naar dit Arabische land reizen. Inmiddels ben ik er zelf zo’n vijfentwintig keer geweest, waarvan tweemaal als reisbegeleider van een groep.

Info-avond Jordaniëreis

 

Het programma dat ik in overleg met Drietour Reizen op maat heb laten maken, is een mix van natuur, cultuur en religie. Zo bekijken we steden als Jerash, Petra, Amman en Kerak. Ook dobberen we in de Dode Zee, nemen een kijkje op de berg Nebo en bezoeken we de doopplaats van Johannes de Doper. We wandelen door het prachtige Dana-natuurreservaat en verblijven ook een nacht in het woestijnkamp van mijn partner Atallah. Zon, zee en zand krijg je gegarandeerd te zien.

 

Wie geïnteresseerd is in de reis is welkom op de promotie-avond op donderdag 19 oktober in Ons Huis te Almen, aanvang 19.30 uur.

De globale reis zal daar aan de hand van een powerpointpresentatie worden toegelicht. Ook ander informatiemateriaal over Jordanië is ter plekke beschikbaar. Ook als u niet mee op reis wilt/kunt, bent u welkom op de info-avond. Voor vragen en/of (vrijblijvende) opgave voor de avond : ds. Wilma Klein, wklein@lijbrandt.nltel. 0575433159