kerkdienst schrift en tafel

29 augustus 2021
10:00 tot 11:00

Voorganger: dhr. J.W. Hengeveld, geestelijk verzorger GG-Net Warnsveld. Dienst van Schrift en Tafel

29 augustus 2021
10:00 tot 11:00
Schurinklaan 1
Eefde
Website

Op 29 augustus zal in de dienst het Heilig Avondmaal worden gevierd. We gaan dat doen zoals we het net vóór de coronatijd hadden ingevoerd.  U krijgt een blad aangereikt met een schaal met brood waar u zelf een stukje afpakt, u krijgt daarna een eigen bekertje met wijn op een blad aangereikt. Een derde persoon loopt er achteraan met een blad, waarop u het lege bekertje kunt neerzetten. Vanwege de 1,5 meter wordt de ruimte tussen de rijen vergroot om de medewerkers de ruimte te geven tussen de rijen door te lopen. Wij vertrouwen erop dat we op deze manier samen een veilige en inspirerende dienst van Schrift en Tafel kunnen vieren.

Schurinklaan 1
Eefde